Curs Educació Viva Etapa Secundària 2020-21

[button size=”big_large” target=”_blank” hover_type=”default” text=”COVID-19″ link=”https://caiev.com/preguntes-frequents-sobre-un-possible-confinament-a-linici-del-curs/” border_color=”#76b290″]
[qode_advanced_tabs title_tag=”h2″][qode_advanced_tab tab_title=”Informació general”]

curs etapa secuandaria educacio vivaOBJECTIUS

El curs d’educació viva a secundària és una formació anual que té com a objectius que els i les participants:

 • Prenguin consciència del moment evolutiu en què es troba l’alumnat de secundària.
 • Adquireixin coneixements tant de caire personal com professional que facilitin l’acompanyament pedagògic i emocional de l’alumnat.
 • Desenvolupin algunes estratègies de comunicació, mediació i acompanyament emocional amb l’alumnat de secundària.
 • Construeixin uns criteris pedagògics que els permeti planificar, portar a terme i avaluar activitats d’aprenentatge segons l’enfocament de l’educació viva.
Dinàmiques de les sessions

Cada sessió comptarà amb:

 • Una part vivencial sobre el tema a tractar, un petit taller dinamitzat pel facilitador/a del grup.
 • Una reflexió teòrica a partir del què s’ha viscut que permeti portar l’atenció a criteris bàsics sobre l’enfocament i l’acompanyament  de l’àrea en qüestió que permeti també compartir l’essència del què implica aquesta àrea d’experiència.
 • Una referència a materials i recursos pedagògics existents per a l’àrea en qüestió.
 • L’anàlisi de situacions que els i les participants estan vivint als seus instituts, com a exemple del treball de pràctica reflexiva que orienta tot el curs.
[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Contingut de les sessions”]
SESSIONSFORMADORESHORES
124/10Presentació, Introducció E.Viva, Creació de grup.Celeste i Víctor5
221/11Què viu un adolescentCeleste5
319/12La tutoriaVíctor5
430/01Què, com i quan aprendreVíctor5
527/02L’acompanyament emocionalCeleste5
627/03L’acompanyament en l’ús de les noves tecnologiesVíctor5
724/04Les famíliesCeleste5
822/05Acompanyament a la sexualitat i l’afectivitatVíctor5
919/06Tutoria, Valoració i tancamentCeleste i Víctor5
45
[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Reconeixement”]

El Caiev, com cada any, presentarà el Curs d’Educació Viva a Secundària al Departament d’Educació com a formació permanent del professorat per al curs 2020-21.  El Departament ha atorgat sempre en el passat, un certificat de 100 hores. El Departament d’Ensenyament atorga certificats de reconeixement a persones amb el següent perfil: mestres, llicenciats amb la capacitació pedagògica, i tècnics d’infantil de grau superior, i que tinguin actiu el perfil ATRI.

[/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs]
[qode_advanced_tabs title_tag=”h2″][qode_advanced_tab tab_title=”Formadors del curs”]

El curs compta amb dos formadors que faciliten les sessions d’acompanyament, participen a la resta de sessions, i coordinen les reflexions i la cohesió del grup. També hi ha col·laboracions individuals d’altres professionals.

 

Victor Alegre

Em dedico a la secundària obligatòria des de l’any 1999 i gairebé sempre he estat tutor. He passat per diversos centres diferents fins que vaig començar un projecte molt particular a Sils amb un grup de treball anomenat “La Font” a Girona, on encara exerceixo actualment. He compaginat la docència a l’institut amb la formació de professorat des de l’any 2006 explicant les meves experiències sobretot pel que fa a la tutoria i la didàctica del grup heterogeni.

 

Celeste Vaiana

Psicóloga especializada en Crianza, Educación y Familia, profesora de Psicología y Filosofía.  Si bien mis inicios profesionales estuvieron centrados en la docencia, con la llegada de mis hijos he ido especializándome y orientándome en la clínica e investigación de la Salud Psíquica y Emocional de las personas. Sin embargo, siempre me ha movido y fascinado la relación existente entre la Salud y la Educación, ya que desde muy joven intuía que las dificultades del aprendizaje estaban muy vinculadas a aspectos psicológicos. He tenido el placer y la alegría de haber formado parte desde el inicio -como madre y como profesional-, del movimiento que dio surgimiento a las escuelas libres en Catalunya. Trabajé en la gestión y dirección pedagógica de Xantala durante 6 años, participé 8 años en el grupo de trabajo de la Xell, lo que me ha permitido conocer y supervisar muchos proyectos de crianza y educativos.  También trabajo –y cada vez más- en escuelas públicas –Bressol y Primaria- formando y asesorando Equipos, colaboro con el Caiev y con todas aquellas entidades que estén a favor del cuidado de la VIDA! Y desde principio de Verano co-coordino con muchísima ilusión la creación del equipo y la propuesta de la formación para Profesores de Secundaria del CAIEV!

[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Horaris i lloc”]

Podeu consultar el calendari, horaris i lloc del curs en el següent enllaç:  Calendari cursos

[/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Preu i forma de pagament”]

El preu del curs és de 55€  per sessió que es paguen en tres cobraments fraccionats al llarg del curs.

El pagament del curs es farà mitjançant domiciliació bancària, distribuïda en 3 pagaments.  Les dates dels pagaments són les següents:

 • El dia 1 d’octubre (abans de l’inici del curs). Inclou tres sessions i l’import és de 165€.
 • El dia 1 de gener. Inclou tres sessions i l’import és de 165€.
 • El dia 1 d’abril. Inclou tres sessions i l’import és de 165€.

En cas que ho considereu necessari, us podeu donar de baixa del curs a l’inici de cada un dels 3 mòduls, i no caldrà que feu el pagament del mòdul següent, però caldrà comunicar-ho amb un mínim 1 mes abans del pagament del següent mòdul.  Als rebuts retornats sense pagar, se’ls afegirà 2€ en concepte de despeses de devolució.

[/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs]

Com faig la meva inscripcio?

IMPORTANT: Les comandes s’han de fer per separat

[qode_advanced_tabs title_tag=”h2″][qode_advanced_tab tab_title=”Inscripció”]

Primer Pas

Per realitzar els cursos que ofereix l’Associació, s’ha de ser Amic CAIEV.  La subscripció d’Amic CAIEV és anual i la pots fer a través del botó que trobarás a continuació.

Si ja ets amic Caiev, pots continuar amb la inscripció al curs en el segón pas.

[button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” link=”https://caiev.com/producte/subscripcio-anual-amic-caiev/” text=”1.Subscripció Amic Caiev” background_color=”#73aa8a” color=”#ffffff” hover_background_color=”#6b6b6b” border_color=”#ffffff”]

Segón Pas

Un cop feta la subscripció com Amic Caiev ja pots continuar amb el procés d’inscripció al curs a través del botó que trobaràs a continuació. En el cas que hagis sortit de la web cal loguejar-se de nou per completar el procés d’inscripció, emplena el nom d’usuari i la contrasenya aquí.

En aquest pas se’t recolliran les dades bancaries per fer el pagament domiciliat. Apareix el preu total del curs a nivell informatiu, no s’ha de pagar res en aquest moment.

[button target=”_blank” hover_type=”default” text_align=”center” link=”https://caiev.com/producte/curs-educacio-viva-etapa-secundaria/” text=”2.Inscripció al Curs Educació Viva Secundària 2020-21″ background_color=”#73aa8a” color=”#ffffff” hover_background_color=”#6b6b6b” border_color=”#ffffff”]
[/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs]
• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h