[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Normativa de la formació telemàtica del CAIEV
Curs 2020-21

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][qode_advanced_tabs title_tag=”h2″][qode_advanced_tab tab_title=”Informació general”][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Gràcies per participar en la formació telemàtica que ofereix l’Associació CAIEV.

 

Per fer la formació que ofereix el CAIEV hauràs de fer-te Amic CAIEV. Els Amics CAIEV poden gaudir durant el curs 2020-21 dels següents avantatges:

  • Inscripció als cursos de formació organitzats per l’associació.
  • Accés gratuït a les Converses Pedagògiques organitzades pel CAIEV.
  • Descomptes en altres esdeveniments organitzats per l’associació, com ara les Jornades d’Educació Viva, Monogràfics o la Jornada de materials pedagògics.
  • Inscripció a la borsa de treball i la borsa de talleristes, amb ofertes i demandes de feina relacionades amb espais d’educació viva.
  • Accés a la Mediateca, als recursos interns del web de l’associació, amb documents, recursos pedagògics i butlletins.
  • Visita al Centre de recursos del CAIEV (s’oferiran 2 dates a l’any per visitar el centre de recursos de l’associació).  Trobareu les dates a la pestanya del Centre de Recursos.
  • Participació als grups de treball i al grup de polítiques educatives del Caiev.
  • Participació a les trobades de convivència.

 

L’accés a l’espai Amic CAIEV el trobaràs a la web del CAIEV.  Per accedir a aquest espai Amic, t’has de registrar a la web amb el teu usuari i contrasenya que vas escollir en fer-te Amic.[/vc_column_text][/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Moodle”][vc_column_text]Un cop feta la inscripció, en uns 3 o 4 dies, rebràs un correu electrònic amb el teu usuari i contrasenya per accedir a la plataforma Moodle.  Per motius de seguretat, la contrasenya l’hauràs de canviar el primer cop que hi accedeixis.  L’usuari i contrasenya del moodle l’hauràs de tenir present durant tot el curs. Guarda aquestes dades.

Al Moodle tindràs accés als materials del teu curs o cursos. Cada sessió del curs consta de vídeos o documents, recursos i materials, i pràctiques i tasques per consolidar els aprenentatges. A més, cada sessió del curs compta amb una trobada virtual amb el formador en les dates acordades.

Et recomanem que hi accedeixis periòdicament. Aquesta és la web on trobaràs el Moodle:

https://formacio.caiev.com/

També trobaràs l’enllaç al Moodle a la web del CAIEV, al menú de Formacions.

 

Materials

 

Al Moodle trobaràs els materials de les sessions del curs, que estaran accessibles des de la seva publicació fins al final del curs.  En el cas dels cursos telemàtics, els materials estaran disponibles durant dos cursos escolars. Es recomanem que et descarreguis els materials abans de l’acabament del període de dos anys.[/vc_column_text][/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Pagament del curs”][vc_column_text]El pagament del curs es realitza en el moment de la inscripció.

Com que les sessions estan obertes al moodle, no es retornarà la quota de pagament un cop s’hagi accedit al moodle.[/vc_column_text][/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][qode_advanced_tabs title_tag=”h2″][qode_advanced_tab tab_title=”Certificat del curs”][vc_column_text]El CAIEV ofereix dos tipus de certificats als assistents que hagin finalitzat el curs satisfactòriament:

  • Certificat emès pel CAIEV amb les hores i el contingut del curs.
  • Reconeixement per part del Departament d’Ensenyament. Per optar a aquest reconeixement d’hores de formació has de tenir usuari Xtec i accés a l’Atri, on en el teu perfil apareixerà el curs fet i podràs descarregar-te un certificat del Departament.

El Departament ofereix el certificat a les persones amb aquesta titulació: mestres titulats, tècniques d’infantil de grau superior, i professors/es de secundària amb la capacitació pedagògica realitzada.[/vc_column_text][/qode_advanced_tab][qode_advanced_tab tab_title=”Contacte”][vc_column_text]Si tens qualsevol pregunta, pots contactar amb la secretaria del CAIEV:

educacioviva@caiev.com

O contactar per telèfon en l’horari d’atenció de 13:30 a 21:30 h de dilluns a divendres: 

696 149 349 (Antonia)[/vc_column_text][/qode_advanced_tab][/qode_advanced_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h