curs-accio-tutorial-per-un-canvi-al-mon (1)

¿COM FAIG LA MEVA INSCRIPCIÓ?

Per realitzar els cursos que ofereix l’Associació, s’ha d’haver pagat la subscripció d’Amic CAIEV. Aquesta subscripció és anual i la pots dur a terme a través de l’enllaç que es troba a continuació. Un cop feta podràs completar al procés d’inscripció al curs.

RECORDA QUE SI NO ETS AMIC CAIEV S’HAN DE FER DUES COMANDES PER SEPARAT, PRIMER LA SUBSCRIPCIÓ D’AMIC CAIEV I DESPRÉS LA INSCRIPCIÓ AL CURS.

Si ja ets Amic Caiev cal iniciar sessió per completar el procés d’inscripció, emplena el nom d’usuari i la contrasenya aquí. Si ja has iniciat sessió pots continuar al procés d’inscripció a través de l’enllaç que es troba a continuació.

Acció tutorial per canviar el món

Formadors del curs: Víctor Alegre
És necessari ser amic caiev? : Sí
Idioma: Català
Tipus de curs: Presencial
Data Inici: Octubre 2022
Data Final: Novembre 2022
Horari de les sessions: 9:30 a 14:30h i 16:00 a 18:00h
Número de sessions: 3
Hores de formació: 30
Estat de les inscripcions: Oberta
Consulta calendari: Calendari formacions 2022-23

pREU I FORMA DE PAGAMENT

Preu del curs: 210€
Tipus de pagament: Pagament amb tarjeta

RECONEIXEMENT DEL CURS

Reconeixement del curs: El Caiev ha presentat aquesta formació per tal d’obtenir un reconeixement de 30 hores de formació per part del Departament d’Educació. El Departament ofereix reconeixement a les persones amb la titulació de mestres, tècniques d’infantil de grau superior, i llicenciats amb capacitació pedagògica. Per a la resta de persones, el Caiev ofereix un reconeixement propi també de 30 hores de formació.

Programa del curs

EIXOS DE LA FORMACIÓ

Formació vivencial
El curs té un enfocament vivencial. Partim de dinàmiques grupals i d’experimentació amb els materials concrets per a posteriorment reflexionar sobre aquestes vivències.

Formació teòrica
Cada sessió incorpora també la presentació de fonaments teòrics i conceptuals. A través del campus virtual Moodle, els assistents disposen prèviament de materials de lectura i d’aprofundiment sobre els fonaments de cada tema.

Anàlisi de situacions
Els assistents poden aportar situacions i casos que estan vivint amb els infants per tal que els formadors comparteixin la seva experiència i impressions sobre les situacions.

Materials, experiències i recursos
A més de l’experimentació directa, durant les sessions i a través del campus virtual, formadors i participants comparteixen informació sobre materials, recursos i experiències educatives.

Treball personal i en grup

Per a cada sessió hi ha unes propostes de lectura i aprofundiment de treball personal, i també hi ha unes tasques a realitzar en petits grups al llarg del curs.


Objectius del curs:

Entendre la importància de la tutoria a l'Educació.

Compartir mirades, eines i estratègies per donar més sentit a les tutories.

Conèixer i vivenciar dinàmiques de grup.

CONTINGUT DE LES SESSIONS

Continguts del curs:

La tutoria grupal.

La tutoria individual.

Les agrupacions.

La didàctica.

El treball dels valors.

Els conflictes.

Dinàmiques de grup.

Acompanyament emocional.

Democràcia i participació.

Altres temes relacionats.

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h