Els tallers de l’escola d’estiu de dimecres dia 4 de juliol són:

 

  • EDUCACIÓ VIVA I PETITA INFÀNCIA (0-3) per Magda Solera
  • ELS CONTES DE FADES, DIÀLEG AMB L’INCONSCIENT per Dinorah Arrillaga

TÍTOL.  Educació Viva i petita infància (0-3) 

 

TALLERISTA

Magda Solera mestra d’infantil i psicomotricista. Em vaig formar en pedagogia sistèmica de la mà de gent tan increïble com la Marianne Franke, el Carles Parellada o la Mercè Travesset. He treballat en Espais Familiars, escoles bressol, escoles públiques diverses i en un projecte de Criança Compartida que em va portar a acostar-me a la XELL (en sóc membre del GdT des de fa uns anys). He tingut el privilegi de viatjar al León Dormido en tres ocasions (participant en les activacions) i després poder estar en un grup de formadors de l’ICE de la UAB aprofundint i reflexionant sobre les idees de la Rebeca Wild i el Mauricio. El meu interès per la primera infància m’ha portat també a fer diferents formacions sota la mirada d’Emmi Pikler i a participar en diverses xarxes ciutadanes. Actualment treballo a la XELL i al CAIEV. Sóc mare d’un infant de dos anys.

 

TALLER

En aquest taller explorarem les característiques dels infants durant els tres primers anys de vida. Veurem quines són les seves necessitats i com podem afinar el nostre acompanyament des de la mirada de l’educació viva. Un espai i un temps per analitzar, compartir i relfexionar sobre aspectes tan importants com el cos, el joc, la comunicació i l’afecte. 

 

TÍTOL.  Els contes de fades, diàleg amb l’inconscient

 

TALLERISTA

Dinorah Arrillaga. Hace más de veinte años que narro cuentos, mitos y leyendas, estudio sus sÌmbolos, y trabajo con ellos en mis talleres y consultas terapéuticas. Me formé como actriz y como terapeuta en distintos ámbitos de la mente humana y sus procesos de consciencia. Me apasiona trabajar cuentos y leyendas de múltiples culturas y tradiciones e interpretar sus distintos niveles de lectura para integrar sus enseñanzas en nuestras vidas.

 

TALLER

Los cuentos de hadas son mensajeros de nuestro inconsciente. A través de sus símbolos e imágenes nos ponemos en contacto con situaciones arquetípicas que operan en nuestro interior. Hacernos conscientes de esto nos ayuda a crecer interiormente, a la vez que nos proporciona herramientas para acompañar procesos de crecimiento de los niños, aportando creatividad y riqueza a nuestras vidas y a la de nuestros hijos.

Es un taller para comunicar, recordar cuentos, viajar a la infancia a través de explicaciones teóricas y dinámicas de trabajo individual y grupal que permitan a los asistentes una experiencia del cuento viva y adulta.