Jornada materials pedagògics

El proper dissabte 17 de novembre, de 9 a 15h, t’esperem a la primera Jornada de materials pedagògics i educatius a l’escola Lluís Millet de Santa Coloma de Gramenet. Una oportunitat per trobar, conèixer i provar en un sol espai tots els materials que el vostre centre educatiu, entitat, grup, etc. voldria incorporar per acompanyar l’aprenentatge dels infants a través de la vivència en les àrees de logicomatemàtica, lectoescriptura, ciències i tecnologia. També hi trobareu recursos per a l’acompanyament emocional dels nens i les nenes, i una zona de contes i publicacions per treballar amb ells diferents aspectes a través de la simbologia.

 

Durant tot el matí podreu:

– Visitar la zona d’expositors, amb empreses que exposaran els seus materials de les àrees de lectoescriptura, logicomatemàtica, ciències, tecnologia, acompanyament emocional i contes.

– Acostar-vos a l’espai de manipulació dels materials per poder conèixer de prop, tocar i provar els que siguin de la vostra àrea d’interès o especialitat.

– Participar en els tallers breus per àrees que s’aniran repetint durant el matí i on un expert en l’àrea o matèria us farà propostes d’ús dels materials.

 

Ja us podeu inscriure en aquesta mateixa pàgina i consultar més avall la llista d’expositors que de moment tenim confirmats. L’anirem actualitzant! Per accedir a les seves webs només cal que cliqueu sobre els logos.

 

Esperem que aquest esdeveniment sigui del vostre interès. Sense vosaltres no seria possible!

Expositors participants