BORSA DE SERVEIS D’AMICS-SOCIS CAIEV

El Caiev ofereix un servei d’anuncis de les activitats dels amics – socis de l’associació. En aquest directori podeu fer difusió d’activitats i serveis que voleu oferir: canguratge, tallers per a nens/es a les escoles, serveis professionals (dentistes, terapeutes, electricistes, etc.), venda de productes (cooperatives de consum, joguines, sabons, etc.).

L’objectiu d’aquest servei és generar xarxa i vincles entre les persones vinculades a l’educació viva, que implica també que aquestes persones, en l’exercici dels seus serveis i productes, poden ser afins als valors i plantejaments de l’educació viva.

Per publicar un servei, cal omplir el formulari que trobareu a peu de pàgina, i et contactarem personalment. Les activitats que ja ofereix l’Associació no poden formar part d’aquest directori, així com qualsevol altre activitat o servei que no siguin afins als valors de l’educació viva.

 

Les persones o entitats que formin part d’aquest directori tindran també una prioritat per participar, com a expositors, a les jornades anuals d’educació viva.

    SiNo

    • Traduce •
    Scroll to Top
    WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h