Borsa de treball

Oferta 1

Busquem Mestre/a de Primària per a projecte de nova creació a la Garrotxa. Grup d’infants de 8 – 12 anys.

El perfil és:

-Estudis en pedagogia del Talent: Educació Montessori, Educació Personalitzada, Neurociència, Educació Viva, Intel·ligències múltiples, Pedagogia sistèmica, Educació emocional, Treball per projectes, Reggio – Emilia i/o Tècnica Freinet.
-Titulació Guia Montessori.
-Nivell d’anglès alt. 
-Saber generar ambients de desenvolupament i aprenentatge.
-Saber planejar, evaluar i comptar amb experiència en l’elaboració de materials de desenvolupament.
-Gran capacitat de treball en equip, en constant creixement personal, emocional i intel·lectual.
-Capacitat d’acompanyar emocional i afectivament als infants des del respecte per tal d’enfortir la seva autoestima.
-Tenir un alt nivel d’exigència i implicació en el projecte.
-Treball amb empatia ,sensibilitat, respecte i límits vers als infants.
– Ser respectuós amb les motivacions individuals.
– Entusiasme i  iniciativa.
Interessats enviar currículum a jmm07@protonmail.com

Oferta 2

En #TximeletaEscuela BUSCAMOS ACOMPAÑANTE PARA ETAPA DE PRIMARIA PARA EL CURSO 2021-2022, con posibilidad de continuidad en cursos posteriores. Buscamos a alguien con gran motivación y amor hacia la infancia y el acompañamiento de sus procesos vitales. Alguien con muchas ganas de formar parte de nuestra escuelita. Necesitamos que tenga experiencia y formación en pedagogías activas y materiales manipulativos en la etapa de primaria. Se valorará el dominio de Euskera. Tendremos en cuenta positivamente la formación, conocimiento y experiencia de materiales manipulativos, artes, acompañamiento emocional, técnicas corporales, nuevas tecnologías y sexualidad.

Interesadas/os enviar CV y carta de motivación (en castellano o bilingüe) a la siguiente dirección de correo electrónico: tximeleta.seleccion21@gmail.com

Condiciones laborales ajustadas al VIII Convenio Colectivo de enseñanza y formación no reglada.

El plazo de recepción termina 14 de Abril

Oferta 3

Obrim les nostres portes a professionals que vulguin formar part de l’equip pedagògic de la nostra escola. Vine a una sessió online el proper 14 d’abril a les 18h i ens podrem conèixer de més a prop.

Inscriu-te aquí abans del 10 d’arbril (places limitades):

www.bit.ly/EOS-21-PRO

Si ens facilites el teu correu electrònic en la inscripció, rebràs, uns dies abans de la reunió virtual, un vídeo que explica el projecte pedagògic i que et podrà acostar al nostre funcionament.

T’hi esperem!

Oferta 4

“Es busca mestra de primària, amb experiencia demostrable amb la formació i gestió de projectes de nova creació en educació viva. Es requereix formació en Educació Viva, Waldorf, Montessori, etc.  Capacitat organitzativa i implicació. Busquem persona que pugui portar un grup d’infants de Primària de 8 a 11 anys  a la Garrotxa. Interessats enviar currículum al mail: jmm07@protonmail.com   “

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h