Borsa serveis

BORSA DE SERVEIS D’AMICS-SOCIS CAIEV

El Caiev ofereix un servei d’anuncis de les activitats dels amics – socis de l’associació. En aquest directori podeu fer difusió d’activitats i serveis que voleu oferir: canguratge, tallers per a nens/es a les escoles, serveis professionals (dentistes, terapeutes, electricistes, etc.), venda de productes (cooperatives de consum, joguines, sabons, etc.).

L’objectiu d’aquest servei és generar xarxa i vincles entre les persones vinculades a l’educació viva, que implica també que aquestes persones, en l’exercici dels seus serveis i productes, poden ser afins als valors i plantejaments de l’educació viva.

Per publicar un servei, cal omplir el formulari que trobareu a peu de pàgina, i et contactarem personalment. Les activitats que ja ofereix l’Associació no poden formar part d’aquest directori, així com qualsevol altre activitat o servei que no siguin afins als valors de l’educació viva.

Les persones o entitats que formin part d’aquest directori tindran també una prioritat per participar, com a expositors, a les jornades anuals d’educació viva.

SERVEIS DE SALUT

Terapias manuales a modo terapéutico, integrando además otrás técnicas para desbloquear y conseguir un bienestar de forma natural.

Combino un ventall de diverses tècniques adreçades a restablir l’equilibri general de l’organisme.  Teràpia de Polaritat-Core Synchronism-Massatge Suec- Shiatsu-Reflexologia

Treballo fent teràpia des de l’art i el cos, acompanyan-te a mirar què t’angoixa, obstaculitza… i per a que ampliïs recursos personals per expressar-te i viure una vida més plena.
– Sessions individuals d’adults/es:
Les sessions són de treball corporal, per a que tinguis una experiència per connectar amb els teus sentiments i necessitats.
Després et proposo fer una producció artística per a que generis una ‘foto’ del que el teu inconscient et rebel·la, una guia interna.
Tot això dins d’un context terapèutic, en el que t’aniré acompanyant amb el que es vagi despertant.
Les produccions són variades: dibuix, pintura, fang, escultura, música, cant, teatre, vídeo, fotografia…
– Sessions individuals d’infants:
Es treballa des del cos i des de la producció artística, similar a l’adult, però amb un acompanyament adaptat a l’infant.
Es considera poder fer reunions també amb la família.

PSICOTERÀPIA

Ofrezco un espacio para transitar situaciones que requieren una orientación y un acompañamiento cercano.

BIOCONSTRUCCIÓ

Projectes i assessoraments en bioconstrucció: construcció amb palla i terra, habitatges alta eficiència energetica i baix cost.

SERVEIS JURÍDICS

Acompanyament en processos de separació i divorci des de la perspectiva de defensa del menor. Contractes i actes que reflexin l’autonomia de la voluntat. Dret laboral.

ALIMENTACIÓ

Els productes que ofereixo son elaborats a mà carents de registre sanitari però produïts amb bones pràctiques i matèria prima de primera qualitat, orgànica, de proximitat i de temporada. Ara mateix ofereixo xucrut de col, de col lombarda, kimchi vegà, kombcuha i kèfir d’aigua. De tant vaig elaborant altres preperacions com ara kvass de remolatxa, variat de verdures fermentades (ceba, col i pastanaga), kkakdugi, alls negres, formatge vegà, …

SI VOLEU QUE PUBLIQUEM UN ANUNCI, PODEU OMPLIR AQUEST FORMULARI

• Traduce •
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h