Espai amic

Espai Amic CAIEV

Benvinguts i benvingudes a l’Espai Amic CAIEV!

Si voleu formar part de l’associació CAIEV us informem que ser Amic CAIEV t’ofereix els següents avantatges

  • Accés gratuït a les Trobades pedagògiques que organitza l’associació.

L’associació organitza Trobades pedagògiques que es realitzen a l’escola Jaume I de Barcelona amb temes relacionats amb l’educació viva. Els Amics CAIEV tenen accés gratuït.

  • Visita al centre de Recursos pedagògics d’educació viva del CAIEV

La seu de l’associació compta amb un centre de recursos pedagògics amb ambients preparats i amb materials concrets per a cada àrea d’aprenentatge. Durant el curs escolar es convocaran trobades a la seu de l’associació en les quals es presentarà el projecte educatiu, els espais, i els materials pedagògics del centre.  Aquestes trobades són dos cops a l’any.

  • Participació en els grups de recerca i de creació de materials

L’associació compta amb diversos grups d’investigació i de creació de materials.

  • Inscripció a la borsa de treball i la borsa de talleristes amb ofertes i demandes de treball relacionades amb espais d’educació viva

Els Amics CAIEV poden accedir a ofertes de treball per a educadors d’espais homologats i no reglats. Igualment, estem elaborant una borsa d’ofertes i demandes de tallers, serveis i activitats.

  • Accés als recursos interns del web de l’associació amb documents, recursos pedagògics i butlletins.

Els Amics CAIEV tenen accés a articles, recursos pedagògics, relació de materials de cada àrea, vídeos i arxius dels cursos de formació. Estem en procés de construcció d’aquesta secció del web. Una vegada publicats els Amics CAIEV tindrán accés obert.

La quota anual per poder formar part de l’associació d’educació viva CAIEV és de 50 euros.

En el moment que t’inscrius a una o més formacions de l’Associació CAIEV, pagues una única quota de 50€, que et dona dret a gaudir d’un any de subscripció com a Amic CAIEV.

Volem agraïr als Amics CAIEV la seva col.laboració en l’investigació i la difusió i l’educació viva. Els recursos que aporten a l’associació amb la quota anual recolza l’associació i facilita que l’educació viva esdevingui una realitat cada vegada més tangible.

• Traduce •
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h