Jornada materials pedagògics

Jornada materials pedagògics

El passat 17 de novembre 2018, de 9 a 15h, va tenir lloc la primera Jornada de materials pedagògics i educatius a l’escola Lluís Millet de Santa Coloma de Gramenet. Va ser una oportunitat per trobar, conèixer i provar en un sol espai tots els materials que el vostre centre educatiu, entitat, grup, etc. voldria incorporar per acompanyar l’aprenentatge dels infants a través de la vivència en les àrees de logicomatemàtica, lectoescriptura, ciències i tecnologia. També hi vam trobar recursos per a l’acompanyament emocional dels nens i les nenes, i una zona de contes i publicacions per treballar amb ells diferents aspectes a través de la simbologia.

Durant tot el matí es va poder:

– Visitar la zona d’expositors, amb empreses que van exposar els seus materials de les àrees de lectoescriptura, logicomatemàtica, ciències, tecnologia, acompanyament emocional i contes.

– Visitar l’espai de manipulació dels materials per poder conèixer de prop, tocar i provar els que siguin de la vostra àrea d’interès o especialitat.

– Participar en els tallers breus per àrees que es van anar repetint durant el matí i on un expert en l’àrea o matèria va fer propostes d’ús dels materials.

Expositors participants

• Traduce •
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h