Cicle de Xerrades del CAIEV: El Seitai dins l’àmbit educatiu

Aquest mes, dins del Cicle de Xerrades del CAIEV, El Seitai dins l’àmbit educatiu

En aquesta xerrada-taller descobrirem com el Seitai pot contribuir al benestar del professorat i de l’alumnat. A saber escoltar, observar i dialogar amb les necessitats i els ritmes propis i els dels infants i joves que acompanyem en el dia a dia a l’escola.

Magda Barneda, diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona (1972); titulada com a mestra de Ioga per la AEPY, Associació Espanyola de Practicants de Yoga (1972); Instructora de Seitai per l’escola Seitai Barcelona de Katsumi Mamine (1979); Màster en Psicologia Aplicada amb Metodologia DBM per la Universitat de València (1999); Diplomada en Hipnosi per la Universitat de València (1999).

Porta tota una vida dedicada a l’estudi i l’observació de la relació entre el cos i la ment i s’ha mantingut activa practicant Seitai tant en la seva vida personal, amb la seva família i en l’àmbit professional.

Partint d’aquests coneixements i d’aquesta experiència, en els últims anys es centra també en portar el Seitai dins l’àmbit educatiu. En aquest context porta diferents grups de criança i imparteix diferents tallers sobre maternitat i paternitat, monogràfics sobre l’agressivitat i l’adolescència i cursos dirigits a educadors i mestres a la Universitat de Barcelona i en diferents centres educatius.

Juntament amb un grup de persones crea l’Associació Espaidó amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer la Cultura Seitai i poder continuar investigant i aprofundint en ella.

Mar López, llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Des de fa molts anys que està vinculada al món educatiu (passant per totes les etapes: des de l’acompanyament a Infantil i primària fins a la docència a Secundària i Batxillerat). Experiència en educació emocional i en educació viva. Co-fundadora de l’Associació Acompanya’m, per una criança respectuosa. Forma part de l’equip Espaidó des d’on col.labora aportant la mirada del Seitai dins l’àmbit educatiu. És cocreadora de la Fundació Inspira Educació, l’objectiu de la qual és la transformació del món a través de l’educació. Formadora de mestres i professors.

Data: dimarts 20 de febrer

Hora: de 19h a 21h

Lloc: Escola Congrés Indians

Preu: 5 € i gratuït per a socis-amics de l’associació CAIEV

Deixeu un comentari

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h