Ja tenim aquí el nou Música Viva 3 – Pica fort, que som molts els que estem picant

Ha passat un any més i ens ha tornat a passar…

Hem tornat a sentir aquell impuls creatiu difícil d’aturar…

Hem escoltat de nou aquella veueta que ens deia “va, tornem a fer-ho!”.

I no ens n’hem pogut estar.

Perquè ens ho passem bé i perquè tenim ganes de compartir els ritmes de les nostres vides. Així arriba la tercera entrega del Música Viva, aquest cop amb un missatge de força, d’unió i de ganes de viure enèrgicament: “Pica fort, que som molts els que estem picant”.

 

 

Un nou CD amb molta més música, alguns temes propis i d’altres que ja venen sent un clàssic entre els nostres infants. 20 cançons fetes entre amics i que volem compartir amb els amics de l’associació CAIEV perquè us les pugueu endur a casa. Com? Podeu trobar els CDs als cursos, xerrades i activitats de l’associació. Però no patiu, si esteu lluny o teniu hora a la pelu, també podeu fer un donatiu de 12 € a través de la nostra web i us farem arribar el nou CD a casa vostra.

A més a més, aquest any podeu seguir les lletres amb el llibret que hem preparat clicant aquí!

Que encara no teniu els Música Viva 1 i 2? Doncs aprofiteu aquesta oferta: fent una donació de 22 € a l’associació us farem arribar la col·lecció completa de Música Viva. 3 CDs carregats de veus felices, amigues, energia de comunitat i un immens bon rotllo que s’expandeix a través dels sons. Sens dubte, un bon regal de Nadal!

Per més informació podeu contactar-nos a musicaviva@caiev.com

Deixeu un comentari

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h