Iniciem el nou cicle de xerrades del CAIEV

Un cop al mes l’associació CAIEV organitza xerrades i trobades pedagògiques en relació a temes de criança i educació viva.

Les trobades estan obertes a tothom a un preu de 5 €, i són gratuïtes per a les persones Amigues de l’associació CAIEV.

Tenen lloc a l’escola Congrés Indians a Barcelona, de 19 a 21 hores.

No cal confirmar assistència prèviament.

 

Propera xerrada DIMARTS 19 DE SETEMBRE:

Intervenir i millorar les relacions familiars i d’aprenentatge des de la pràctica taoista del Yin Yang i els 5 elements

A càrrec de Francesc Marieges, professor de Filosofia de la Medicina Tradicional Xinesa i autor del llibre “El Tao del Cambio”.

El model Taoista és un model capdavanter per entendre les dinàmiques de les relacions humanes i de qualsevol altre manifestació de la natura. Els ésser humans som una expressió més de la natura i seguim les seves regles com la resta de la creació. Observant la natura podem entendre com es donen els sistemes de relació entre els seus elements i, per tant, entendre com es donen aquests sistemes entre els éssers humans.

Prenent com a base el Yin Yang i les Cinc Fases Taoistes (aigua, fusta, foc, terra i metall), treballem dinàmiques quotidianes i esbrinem tipus de mares i pares, tipus d’educadors, tipus de nens, tipus d’espais i tipus de propostes, tot mirant com es conformen les principals relacions entre ells i com aconseguir els millors resultats per a tots, com a producte d’un procés de voluntat i consciència.

És un procés senzill, directe, dinàmic i natural. Coneixes quina és la teva naturalesa i les dels que t’envolten?

Francesc Marieges és professor especialista en la psicologia i la filosofia de la Medecina Tradicional Xinesa; estudià Alquímia Taoista amb en Juan Li; és Màster en PNL; Facilitador en Mythoself Process. Professor de kinesiologia global i emocional. Graduat en Psicologia Evolutiva. Imparteix cursos i seminaris a Espanya, Argentina, Mèxic, Portugal. Autor del llibre “El Tao del cambio”.

 

 

PROPERES XERRADES:

Octubre, dia a determinar:

El ioga amb infants: A càrrec de Bea Garcia, professora de ioga i educadora infantil.

Dijous 9 de novembre:

Acompanyant la música dels infants. Escolta, joc i relació. A càrrec de Joan Manel Chouciño, músic i pedagog.

Dilluns 11 de desembre:

Què pot fer la reflexologia dins la família

A càrrec de Bibiana Carrasco, cirurgiana infantil i reflexòloga. Coordinadora de l’Equip de Reflexologia de la unitat d’Onco-hematologia de Sant Joan de Déu.

Deixeu un comentari

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h