Jornades educació viva, jordi Mateu

Arriben les II Jornades d’Educació Viva a la UAB

Jornades educació viva, jordi Mateu

Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’associació CAIEV ens plau anunciar-vos que ja tenim noves dates per a la celebració de les II Jornades d’Educació Viva. Seran el divendres 13 i el dissabte 14 d’abril a la facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, a Bellaterra.

Avui 26 de febrer obrim les inscripcions

Ja tenim el programa pràcticament tancat i esperem que us resulti inspirador. Les jornades començaran divendres a la tarda amb una taula rodona d’experiències educatives destacades: Iederwijs, una escola holandesa; una escola pública d’educació viva d’índole estatal; i xerrada dels creadors del blog estonoesunaescuela.org, amb el passi del tràiler del seu documental «Corriendo por las olas».

 

Posteriorment podreu gaudir d’una conferència-xerrada-diàleg entorn als punts forts i febles del moviment actual d’innovació educativa de la mà d’en Jordi Mateu, director i fundador del CAIEV, i en Cristóbal Gutiérrez, fundador de la Casita i El Roure, i formador de El Cuidado del Alma Infantil.

 

Dissabte al matí s’oferiran una sèrie de tallers en paral·lel i en dues franges de dues hores, dividits en sis àrees temàtiques: (1) experiències educatives inspiradores, (2) estructures pedagògiques i organitzatives, (3) acompanyament emocional i relacions amb les famílies, (4) recursos, materials i estratègies pedagògiques, (5) cura i creixement dels acompanyants, i (6) polítiques educatives.

 

La tarda de dissabte s’organitzaran diversos cercles de diàleg entre els participants segons les àrees temàtiques dels tallers. Aquests cercles de diàleg busquen, per una banda, l’intercanvi sobre les experiències viscudes i, per l’altra, la creació de vincles i xarxes entre les persones i projectes assistents.

 

Per conèixer el programa en detall i el procés d’inscripció, aneu a aquest enllaç:

Programa i procés d’inscripció II jornades

Enguany, la inscripció compta amb dues novetats:

– El pagament es podrà fer amb targeta.

– En el moment d’inscriure-us també haureu de triar el taller on voldreu participar de cada franja horària. Trobareu una fitxa descriptiva de cada taller clicant al costat de cada títol. Durant el procés d’inscripció se us donaran instruccions de com inscriure-us als tallers.

Esperem poder-vos veure molt aviat a les Jornades, que estem preparant amb molta il·lusió!

A reveure,

Deixeu un comentari

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h