II jornades d'educació viva, educació viva, educación viva, jornadas educación viva

Oberta la participació a la fira de projectes de les II Jornades d’Educació Viva

II jornades d'educació viva, educació viva, educación viva, jornadas educación vivaBenvolguts i benvolgudes,

Tal i com ja us vam anunciar fa uns dies, ja estan obertes les inscripcions a les II Jornades d’Educació Viva, que tindran lloc els propers 13 i 14 d’abril a la facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. Per a inscripcions i per consultar el programa, aneu a: https://caiev.com/index.php/activitats/jornades/

Alguns de vosaltres ja us hi heu inscrit. Els qui encara no ho hagueu fet, afanyeu-vos! Les places per als tallers de dissabte són limitades i es van exhaurint!

També aprofitem per anunciar-vos que, com en les anteriors Jornades, enguany hi haurà un espai durant tot el dissabte 14 destinat a muntar-hi estands per presentar-hi projectes, publicacions o d’altre material afí a l’objectiu i les motivacions de les Jornades. Aquest no serà, però, un espai dedicat a promocionar activitats formatives.

La participació en aquest espai tindrà un cost equivalent a una inscripció a les Jornades i donarà dret a la persona expositora a participar en un taller de cada franja horària. El nombre d’estands és limitat a causa de l’espai amb el qual comptem a la facultat i s’adjudicaran per ordre a mesura que es vagin rebent sol·licituds. Així que si hi esteu interessats, afanyeu-vos a escriure un correu a jornadeseducacioviva@gmail.com per comentar-nos la vostra proposta i per a que us donem més detalls.

Esperem que us hi animeu!

Deixeu un comentari

• Traduce •
Scroll to Top
WhatsApp Horari whatsApp 11 a 14h i de 17 a 20:30h